zondag 26 april 2015

35 jaar getrouwd!


Dag bloggertjes! De operatie van Magali is achter de rug en ondertussen heeft ze het ziekenhuis mogen verlaten en is ze terug thuis. Een ziekenhuisbedje in de woonkamer moet het voor haar nu wat comfortabel maken en heel veel rusten is de boodschap.
Gisteren waren mijn schoonzus en schoonbroer 35 jaar getrouwd en tussen alle bedrijvigheid door heb ik toch nog dit kaartje kunnen maken. Hun naam en hun trouwdatum wou ik erop en dat deed ik in combinatie met een designpapiertje. Aan de zijkant nog gestempeld met paarse Versafine en geembost met clear voor de mooie glans. Hopelijk waren ze er blij mee!
Liefs
Christine

9 opmerkingen:

 1. Hoi Christine, wat fijn dat Magali nu aan haar herstel kan gaan werken. Je kaart heb ik even in de vergroting bekeken en ik vind het mooi gemaakt. De twee cirkels lijken net de ringen te symboliseren en de gekozen kleur is mooi vind ik. Ze zullen er vast blij mee zijn.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat loop ik enorm achter op je blog Christine dus eerst mar eens even een eind terug gekeken en daar las ik dat Magali al weer aan haar rug geopereerd moest worden. Gelukkig is het goed gegaan en is ze weer thuis, heftig hoor 2x achter elkaar dus heel veel beterschap gewenst. Net als Miranda heb ik je kaart even groot gemaakt..........mooi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje Christine...heel mooi gestempeld en mooi met die tekst op de rondjes....
  beterschap met Magali....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed om te horen dat Magalie al weer thuis is....hopelijk gaat het elke dag een beetje beter met haar.
  Je kaartje ziet er weer prachtig uit.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi en stijlvol kaartje. Beterschap met je dochter, niet niks voor de 2e keer aan haar rug geopereerd te worden. Lekker vertroetelen. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaartje , heel stijlvol !!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk kaartje heb je gemaakt, ben blij voor je dat Magali's operatie gelukt is, wens haar veel beterschap
  groetjes
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi christine
  wat fijn dat dochterlief weer thuis is tussen haar familie en nu maar lekker verwennen en knuffelen en je kaart ziet er erg mooi en stijlvol uit!!
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een Toppertje hoor!
  Creatieve groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen