zondag 20 oktober 2013

Voor mijn man

Hallo iedereen! Dit kaartje maakte ik voor mijn man. Hij heeft het de laatste tijd al hard te verduren gehad. Hij werd afgelopen week voor de tweede maal geopereerd op 7 weken tijd. En telkens zware operaties die veel van zijn lichaam vergen. Ik moet hem bewonderen dat hij nog zoveel moed heeft en bijna niet klaagt. Daarom dit kaartje voor hem met een lieve boodschap in natuurlijk!
Veel uitleg heeft het kaartje niet nodig. De hartjes embosste ik en het grootste werd een beetje opgeschuurd. Ik vond het wel eens tof om het rode papier in het hartje te steken, het staat leuker dan gewoon opkleven vind ik.
Ik wil iedereen bedanken voor de reacties die ik altijd krijg. Momenteel heb ik nog altijd niet zoveel tijd om bij iedereen te reageren. De zorg voor mijn man en voor Magali slorpen me echt wel tamelijk op. En ook mijn zoon en zijn vrouwtje mag ik niet vergeten want zij zijn nu volop bezig met de nodige verbouwingen om straks een mooie kinderkamer te kunnen inrichten.
Eind deze week zal ik de gelukkigen bekend maken die een cadeautje mogen verwachten om een kaartje naar Magali te sturen. Ik denk dat er nog een tweetal kaartjes onderweg zijn en natuurlijk wil ik die mensen dan ook de kans geven om iets te winnen.
Veel liefs
Christine

30 opmerkingen:

 1. Wat een nare dingen gebeuren er soms.
  Hoop dat je man weer snel beter word.
  Je kaartje is schitterend!
  Dat rode strookje door het hartje is echt super!
  Veel sterkte en beterschap voor allemaal!
  Groetjes Mieke'S

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kaartje voor je mannetje.
  Hopelijk wordt hij snel weer beter. Wens jullie beiden veel sterkte en geluk toe. Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is wel even slikken bij jullie de laatste tijd Christine en zo snel die 2e opertaie voor je arme man, hij zal amper hersteld zijn van de eerste ingreep. Je kaartje zegt genoeg, samen zijn jullie heel sterk maar denk aan jezelf hoor.........jij bent de spil die onmisbaar is!!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Christine,

  Wat een vervelende situatie steeds nu is je man weer geopereerd daar wordt je niet vrolijk van allemaal, je hebt in ieder geval een heel lief kaartje voor hem gemaakt, ik wens jullie veel sterkte met alles.

  Lieve gr...Bep ☺ ☺ ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah wat een lief en een beetje romantisch kaartje voor je man...wat vond hij er van? Snap dat het nu allemaal veel is maar vergeet ook jezelf af en toe niet Christine...Sterkte met alles enne.. rustig adem blijven halen ;p lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een heel goed idee om je man een kaartje te geven, natuurlijk maak je voor hem een heel speciale :-). Sterkte met de verzorging van al je lieve familie, die zijn belangrijker dan je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig lief kaartje Christine, heel leuk gedaan met die tekstlabel door het hartje....
  Beterschap met je man...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi kaartje heb je voor je man gemaakt ,ik wens jou en je man heel veel beterschap en een goede genezing.
  Liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi kaartje, ik wens jullie allen veel steun toe en hopelijk gaat het vlug allemaal beter.
  Groetjes, Carina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi kaartje, Christine. De tekstlabel door het hartje vind ik leuk. 'k Hoop dat je man snel beter wordt. En 'k wens jou veel sterkte met de verzorging van je familie.
  Lieve grtjs,
  Yvettte

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele chique kart om je man een hart onder de riem te steken en ... wens hem een goed herstel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een hele leuke en mooie kaart en vervelend dat alles tegelijk komt .
  Hopelijk komt het snel weer allemaal goed
  Een dikke knuffel
  Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige kaart heb je er van gemaakt. Staat zeker super met dat rood zo door het hart heen, heel goed bedacht! Veel sterkte voor je man en ook voor jou, met alle drukte en zorgen zo. Hopelijk ziet alles er snel weer goed uit!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hai Christine,
  wat een lieve en mooie kaart heb je voor je man gemaakt. Dat heeft hij zeker verdiend. Dat je druk bent met alle patiënten om je heen kan ik me indenken. Alleen de zorgen al...Wel fijn dat het met je zoon en schoondochter goed gaat.
  Weet je misschien of het blad al aangekomen is bij Magali? Dat zou nu toch wel moeten....Ach, ik zal haar een mailtje sturen.
  Denk je ook aan jezelf??
  Lieve groet,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Je hebt een prachtige kaart voor je man gemaakt. Ik weet uit ervaring dat het veel van je tijd kost als je een patient moet verzorgen, en in jouw geval nog wel 2!
  Af en toe even tijd voor jezelf nemen is dan erg belangrijk hoor!
  Ik zie dat ik een paar kaarten van je gemist heb (zo raar, soms komen ze gewoon niet in mijn bloglijst....) maar ik heb ze nu allemaal met veel plezier bekeken.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Christine,
  Wat is dit een leuke kaart met een prachtige tekst, heel mooi en liefff..Wat zwaar om in korte tijd, 2 operaties te moeten ondergaan, dat is niet niks, voor jou dan de zorg om je man en Magali, hoop dat je zo nu en dan toch wat rust hebt..liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Prachtig Christine!!! Je man zal heel blij zijn met zo'n geweldige kaart!!! Veel sterkte ook want twee patiënten hebben is niet mis, ik hoop voor jou en voor hen dat er nu betere tijden zullen aanbreken!!!

  Groetjes en een dikke knuffel!!

  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie kaart.mooie tekst.Sterkte met je man en denk om je zelf.

  Groetjes Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nou wat gebeurt er veel bij jullie zeg. Ik hoop dat alles ged. komt en er is ook iets moois om naar uit te kijken. Je hebt een leuke en lieve kaart gemaakt. De kaart voor magali is weer onderweg! hopen dat die nu overkomt. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 20. meer heeft het niet nodig Christine een prachtige kaart.
  heel veel beterschap naar je man toe.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Een liefdevolle kaart voor je man! Ik hoop dat hij goed opknapt en je dochter ook. Denk aan jezelf ook, want voor jou is het nu zwaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wow Christine, hier gaat het toch allemaal om in het leven....wat een prachtige kaart heb je voor je man gemaakt. Je hebt het er nu maar druk mee. Ik hoop dat het gauw beter gaat met hem en met Magali. Pas goed op jezelf!
  Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oei Christine... zo 'n zware periode... en je kind en je man... zorg dus aub zelf maar goed voor je eigen ik, want steeds sterk zijn voor anderen vraagt vaak veel energie en moed. Hij zal zeker blij zijn met deze kaart, want ze is zo lief.
  Groetjes Patrice

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dit is toch echte liefde!!! Heel veel sterkte!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Een mooie lieve kaart voor je man.
  Pas ook maar goed op jezelf.
  Sterkte voor jullie allemaal.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Een heel mooie kaart voor je man, Christine! Sterkte!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Lieve Christine,

  ik stuur jullie heel veel liefde en kracht toe...veel beterschap voor je man en Magali!
  Warme knuffels en liefs
  Nancy xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Voor 2 mensen zorgen is niet te onderschatten. Je hebt zo te zien je handen vol Christine. Probeer jezelf niet te vergeten in deze moeilijke periode. Hopelijk zijn ze beiden snel weer de oude. Ik wens hen heel veel beterschap toe.
  Je kaart straalt zoveel liefde uit Christine! Zeer mooi! Daar zal je ventje zeker en vast héél blij mee zijn! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een mooie kaart voor je man, en met een mooie tekst!
  Veel beterschap voor beide zieken!
  groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een lief kaartje voor je man! Sterkte met alles.

  groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen