dinsdag 20 mei 2014

Bloemen en een bedenking

Dag bloggertjes! Nog een kaartje met de bloemen van Hero Arts. Ik heb ze ingekleurd met Copicmarkers en nog wat aangezet met Derwentpotlood. Om het labeltje wat kleur te geven, gebruikte ik Dylusions-inktspray. De bloemen uitgeknipt en verhoogd opgekleefd. Het sentimentje vind je bij Elke.
Ik probeer deze week eens bij iedereen langs te komen en een reactie achter te laten. Ik heb wat tijdsgebrek om bij iedereen reacties achter te laten en jammer genoeg ondervind ik dit aan de reacties die ik terug krijg, of beter gezegd, niet krijg. Zelf heb ik altijd reacties gegeven met de beste bedoelingen en zeker niet om reacties terug te krijgen. Ook bij mensen die mijn blog niet volgden maar waarvan ik hun werk waardeer, gaf ik reacties. Ik vind niet dat je iets moet schrijven om iets terug te krijgen maar blijkbaar is dit bij sommigen wel zo!
Sorry het komt misschien wat hard over maar zo ben ik nu eenmaal. Als er me iets dwars zit, zeg ik het maar en ik zie wel of het zich tegen me kant of niet.
Veel liefs
Christine

29 opmerkingen:

  1. een mooie kaart in gave kleuren Christine.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een leuk kaartje, mooie kleuren en heel speels vind ik het geworden
    en een kleine troost bij mij lukt het ook niet om bij iedereen langs te gaan en een reactie achter te laten, maar daar stoor ik met niet aan, 't zijn kaartjes die mij ideeën brengen en niet de reacties, waar ik wel blij mee ben, laat dat wel gezegd zijn. 'k wil maar zeggen laat het niet aan je hartje komen en blijf maar kaartjes maken, ik blijf ze mooi vinden.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. FB en het mooie weer zijn vast een reden voor minder reacties Christine want de tijden dat ik op dik 60 zat zijn al heel lang voorbij maar het maakt me niets uit. Ook ik red het niet meer om overal op te reageren dus pik er af en toe iets uit anders wordt bloggen een dagtaak en al helemaal bij mensen die vrijwel dagelijks iets laten zien. Je blauwe bloemen springen van de kaart af, heel mooi gedaan!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt weer een prachtige kaart gemaakt Christine met hele mooie accenten die het zo'n échte Christine-kaart maken. Ik moet me verontschuldigen bij heel veel bloggers want ik red het gewoon niet om regelmatig te bloggen en berichtjes achter te laten. ik mis heel veel en dat is absoluut jammer maar áls ik dan langskom wil ik ook niet een berichtje achterlaten van knippen/plakken maar ook écht lezen wat er in het bericht staat geschreven. Hoe langer je een blog hebt en des te meer je er bij bent gaan doen des te moeilijker wordt het helaas om alles bij te houden waar je in het begin van je blogtijd zo enthousiast aan was begonnen. Sorry maar ik hoop dat ik hier nog wel welkom ben.
    Groetjes van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Sorry Christine,bij mij is het ook lang geleden dat ik een reactie achter liet op jouw blog,wat niet wil zeggen dat ik niet alle dagen vlug kijk op mijn gsm! Heb de laatste 3 weken weinig tijd gehad,wij zitten midden in renovatiewerken.Het zal beteren!
    Lieve groetjes, Carina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vergeet nog wat te schrijven over je kaart.
    ja,die stempel is super,heb ik ook!
    Ik vind de achtergrond wel leuk gedaan.
    Het is een mooi zomers kaartje geworden.
    Groetjes Carina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat eenvoud siert bewijst dit kaartje maar weer, TOP

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ha Christine,
    je kaart is weer hel mooi in zijn eenvoud. Prachtig zo met die bloemen. Wat je schrijft snap ik heel goed over die reacties. Dan moet je maar zo denken: wie wel blijft reageren met regelmaat zijn de echt geïnteresseerden. Daarom doe ik nooit candy's om volgers te krijgen. Het leukste vind ik volgers die mijn creaties waarderen.
    Ik waardeer die van jou en je inspireert me ook! Anders kwam ik ook echt niet zo vaak terug;-))
    Lieve groet,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik beken...ik geef niet zo veel reacties...door de drukte vaak snel eens rondkijken en daar blijft het dan bij. Ik probeer beter... Liefs, Diane

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het is weer een vrolijk kaartje Christine. Leuk idee om die blauwe bloemetjes te laten "duikelen". Wat je zegt over de reacties herken ik wel hoor, misschien het mooie weer en steeds meer mensen gaan Facebooken. Ik niet hoor, ik blijf bloggen trouw..;) lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooi kaartje, Christine! Vervelend jouw verhaal over bloggen, reacties en volgers. Niet iedereen heeft altijd veel tijd om reacties achter te laten. Zou geen probleem moeten zijn, toch?!
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Christine, eerst en vooral een héél mooie kaart! Jij zegt wat ik ook al een hele tijd denk en ervaar. bij sommigen krijg je alleen reacties als je zelf een reactie achterlaat of sommigen verwijderen zich als volger op mijn blog. Ik heb de laatste tijd zéér weinig tijd om te bloggen of kaartjes te maken om allerlei redenen, dus er komen ook minder reacties. Maar ik denk maar, diegenen die willen reageren zullen dat wel doen!
    Groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie lay-out Christine, en mooi ingekleurd. Wat betreft het langs komen en een reactie nalaten op een blog is inderdaad niet altijd mogelijk. Alle begrip daarvoor. Ik heb momenteel zelfs geen tijd om mijn kaarten te posten. 'k probeer wel vlug een kijkje bij iedereen te nemen maar een reactie schiet er dan wel eens over.
    Grtjs,
    Yvette

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Het is weer een enig kaart Christine. Lekker fris met dat blauw.
    En over het langskomen en een berichtje achterlaten, je moet doen waar jij je goed bij voelt. Ik heb er ook niet altijd de tijd voor, en ik denk dan altijd maar, ze moeten me nemen zoals ik ben. Het moet gezellig en leuk blijven en geen verplichting. Met van die standaard reactie's.
    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mooi kaartje Christine, ik herken je verhaal wel, en zo werkt het denk ik wel in de meeste gevallen, ik zal niet zeggen dat dat bij iedereen zo is, maar als ik het druk heb, ben ik wel selectief in het achter laten van reacties, gewoon omdat ik niet overal langs kan gaan. Ik ga er maar vanuit dat iedereen het met de beste bedoelingen doet, en toch een oogje in het zeil houden met wat ik allemaal maak, zonder een reactie te geven. Ik doe het vooral voor mezelf omdat ik de hobby leuk vindt, en al die leuk contacten en reacties dat hoort er ook bij. Succes, trek het je niet teveel aan, doe lekker je hobby dingen en geniet er van. Fijne dag, groetjes, ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt. Ik herken je verhaal wel; door drukte blog ik minder en dat merk je meteen. Maar je hebt altijd trouwe volgers die een lieve reactie bij je achterlaten. Ga vooral door met je prachtige kaartjes want die zijn een bron van inspiratie. Liefs, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Christine,
    je kaartje is weer prachtig, mooie passende kleuren en weer een mooie tekst. Doe waar je je goed bij voelt en heb je tijd je schrijft een berichtje, heb je geen tijd, kijk je even en geniet van de dingen die je ziet voorbij gaan, doe wat ideetjes op, en laat ons een beetje genieten van mekaar, een dikke knuffel
    laurette

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Een geweldig leuk kaartje Christine...prachtig zijn die blauwe bloemen...
    en ik herken ook jouw verhaal....Ik probeer het wel maar ook mij lukt het gewoon niet om altijd bij elke post te reageren....voor het andere werk en sociale leven moet ik ook tijd maken en dat is bij iedereen....Ik stoor me er niet aan en blijf zo veel mogelijk bij jou langskomen om je prachtige creaties te bewonderen....
    liefs Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Een mooie kaart! Die spetters op het label passen perfect!
    Het is jammer dat er niet meer uren in een dag zitten, want proberen doe ik het wel, maar altijd lukt me niet om reactie te geven...bij die die eruit springen probeer ik op zulke momenten zelfs nog iets te schrijven... Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hey Christine,

    Het is wel zo... Het is niet zo fijn dat als je zelf regelmatig bij mensen reageert, en zij niet altijd bij je terug komen... Dat wekt frustraties op... Zelf ga ik ook elke middag bij een aantal mensen reageren, ik heb enkel mijn middagpauze van een half uurtje om dit te doen. Sta om 5u op, vertrek om 6u en kom rond half 7 's avonds terug thuis... 's Avonds heb ik echt andere dingen te doen dan te bloggen... We hebben allemaal onze job en daarnaast ook ons gezin en onze hobby... Wees blij met de reacties en de volgers die je wél hebt... ik zit ongeveer evenlang als jij in blogland en ik heb tot nu toe nog niet de helft van jouw aantal volgers, alhoewel ik wel 5 dagen per week iets post... ook reacties op mijn blogs zijn meestal op 1 hand te tellen... Op de maandelijkse dag van het KKT, ga ik steeds bij iedereen langs en laat bij iedereen een reactie achter. Meestal komt 2/3de van de groep terug bij me langs...
    Misschien kan niet iedereen waarderen wat ik maak... maar ook opbouwende kritiek zou leuk zijn...

    Denk gewoon dat we er mee moeten leren leven dat niet iedereen zo trouw is als wijzelf...

    Maar maak jezelf vooral geen verwijten... je moet je ook absoluut niet verontschuldigen...
    Je maakt nog steeds mooie dingen... ben nog steeds fan vanop afstand... en, misschien lukt het ooit om trouwer berichten achter te laten... beloof je bij deze dat ik mijn best zal doen, jij ook dan?

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo Christine,

    Je kaartje ziet er zoals altijd weer prachtig uit!
    Ik probeer zo vaak als mogelijk is te reageren en geniet van de creaties die ik bij anderen....waaronder bij jou zie.En zeer regelmatig reageren mensen terug...maar lang niet altijd.
    Maar je maakt de kaartjes voor jezelf en als een ander ze leuk vindt en een berichtje achter laat....is dat heel erg leuk!

    Ga zeker door met prachtige kaartjes maken....ik geniet ervan!
    Liefs Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hallo Christine,
    Deze is weer heel mooi! Een leuke manier om die bloemen van Hero Arts zo te verwerken.
    Ga vooral door met ons van die mooie kaarten te laten genieten (reacties of niet!), ik ben in elke geval fan van jouw werk,
    Groetjes, Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  23. hallo,
    Heb precies weer enkele kaartjes van je gemist.
    Allemaal weer zeer toffe kaartjes dat je maakte .
    Dat potlood is echt geestig .

    Groetjes ,
    Francisca

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Al weer zo'n mooi kaartje met een prachtige tekst! Ik vind je potloodkaarten ook erg mooi!
    Tja....en dan je bedenking: ik reageer niet omdat ik een reactie terug wil hebben maar omdat ik de dingen die jij maakt oprecht mooi vind. Maar soms heb je van die weken waarin je zelf niet aan knutselen en bloggen toekomt........ En als je krap in de tijd zit is het bloggen toch een van de eerste dingen die er bij mij bij inschieten.
    Hoop toch nog vaak een reactie bij je achter te kunnen laten.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Prachtig, een leuk idee met deze stempels. Ga ik onthouden ;).

    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Mooi kaartje is dit, mooie kleurtjes. Nog wat leuks: gisteren was mijn kleinzoon hier ( 14 jaar) en ik liet hem de kaartjes zien met de "all stars"
    om te weten of dat stempel iets was voor jongenskaarten. Gave kaartjes oma dat stempel kun je gerust kopen, was zijn advies.
    Handig zulke jongens.
    groet, Marfien

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hoi Christine,
    een poosje geleden was mijn hele leeslijst verdwenen en heb ik geprobeerd om alle blogs weer handmatig terug te zetten, ik heb er waarschijnlijk een paar gemist, zoals jouw Blog, ik heb ook alles in Bloglovin staan, zodat ik jouw kaarten kan blijven zien, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Prachtig Christine , super mooi !!!

    Groetjes
    Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Mooi gedaan! Ik vind de kleurencombinatie mooi.
    Groetjes, Ann C

    BeantwoordenVerwijderen