maandag 9 juni 2014

Op Yuppopapier

Hallo! Vorige week dit kaartje nog gemaakt. Voor de eerste keer geprobeerd met alcoholinkt op Yuppopapier. Dit achtergrondje is het resultaat! Nog het takje van Memory Box uitgestanst  met daarop een vlinder gestanst uit roze vellumpapier.
Vorige nacht heeft het hier zoals op vele andere plaatsen hevig geonweerd! We zijn goed getroffen want het dak van onze garage en het dak van  de stalling van onze dieren werden doorzeefd door grote hagelbollen. De wagen van ons Magali, die van mijn man en ook mijn wagen stonden allemaal buiten en werden ook  bekogeld door de hagel met alle gevolgen van dien. Zware carrosserieschade, overal putjes en neepjes in. De verzekering dekt enkel de wagens met een omniumverzekering en dat is dus juist de auto van mijn man. Magali en ik zullen waarschijnlijk zelf voor de boel moeten opdraaien!
Nu zijn we nog aan het wachten op de brandweer, die komen het dak met zeilen bedekken om de nog eventuele regen die nog moet komen min of meer buiten te houden. We zullen wel nog geduld moeten oefenen want die mensen hebben het momenteel ontzettend druk! Ik hoop alleen dat ze komen voor de nieuwe, voorspelde onweders onze richting uitkomen!!
Liefs
Christine

26 opmerkingen:

 1. Hoi Christine, wat erg allemaal ,we hebben de beelden. Gezien wat afschuwelijk .Heel veel sterkte met alles hopelijk lukt het allemaal met de verzekering. Je kaartje is een ieder geval goed gelukt dat is toch al iets ,super mooi kleurtje.
  Liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lovely card, christine... the alcohol inks background is beautiful!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje zeg, wat een ellende bij jullie door al dat onweer! Kapotte daken, beschadigde auto's, bah daar zit echt niemand op te wachten. Sterkte met de nasleep ervan. Je kaartje is trouwens erg mooi. Super achtergrond.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeii, dat is erg Christine, gelukkig geen persoonlijke ongevallen maar dit is ook zeker niet fijn. Succes en sterkte. Je kaart vind ik mooi maar van het papier heb ik nog nooit gehoord...Knap effect geeft dat, lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, dus bij jou!! Mijn zoon kwam vanmorgen vertellen dat er hagelbollen groter dan pingpongballen waren gevallen in België. Wat een pech! En een gedoe met verzekering en zo.
  Je kaartje is wel weer heel mooi. Van kleur en van samenstelling!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh jeetje wat een toestand zeg die hagel die er bij jullie is gevallen, daar zijn jullie niet blij mee. Sterkte ermee. Je kaartje is prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat erg allemaal Christine, sterkte bij alle herstellingen die nodig zullen zijn! Je kaartje is weer een prachtstuk!
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat vervelend dat jullie zo getroffen zijn door die hagelbuien....Ik had het ook op het nieuws gezien....heel triest allemaal hopelijk gaan er nu geen buien meer komen...heel veel sterkte met alles...
  je kaartje is weer een toppertje en ook de tekst is SUPER

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat erg! Wilrijk is tot hiertoe (je weet niet wat er nog opkomst is) gespaard gebleven, enkel hevige regenbuien. 'k Hoop dat het bij jullie nu ook rustiger blijft. Sterkte met alles.
  Je kaart is weer prachtig!
  grtjs,
  Yvette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. O, wat verschrikkelijk. Hier zit je niet op te wachten. Sterkte met de nasleep ervan. Trouwens je kaart is mooi hoor. Fijntjes. Groeten Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Och....Christine....wat erg zeg! Dan weet j ook niet waar je eerst moet beginnen met opruimen! Zijn er geen mensen of dieren gewond geraakt?
  Heel veel sterkte.met alles....zal nog wel een lange nasleep hebben.
  Je kaartje ziet er trouwens prachtig uit....dat vergeet ik bijna.

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een pech! Hoop dat ze het zeil op tijd hebben kunnen plaatsen en jullie verder leed is bespaard! Sterkte met alles weer repareren.
  Mooi resultaat met de alcoholinkt; een prachtige kaart! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een ellende door dat noodweer; dat levert jullie naast de praktische ellende ook nog een financiële strop op. Pff.....
  Je kaart is prachtig; de achtergrond oogt heel subtiel; mooi in die verlopende kleuren. De vlinder maakt het af!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Vreselijk is dit! Ongelooflijk welke grote bollen er naar beneden zijn gevallen. Gelukkig zijn wij er hier nog van gespaard gebleven. Enkel heel veel regen. Hopelijk zijn jullie nog snel geholpen geweest!
  Je kaart is supermooi Christine!! En ja, alchoholinkten geven een prachtig effect op dat yuppopapier. Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. mooi kaartje deze combinatie van achtergrond met de vlinder, mooie kleuren ook.
  Het is al weer bijna 3 jaar geleden dat wij zo'n bui over ons heen gehad hebben, de mopjes waren al snel gemaakt, hij rijdt in een poffertjespan; we zwemmen in de hagelslag enz. Onze auto werd na 3 maanden pas ontdeukt, er waren 3000 wachtenden voor ons . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Amai Christine, ik hoop dat jullie vlug uit de miserie zullen zijn! Wij reden gisteren door Sint Niklaas en er was geen auto zonder blutsen op de hele weg en alle 5 a 10 auto's stond er wel een auto zonder ruiten. Het beste he en oja het is een mooi kaartje hoor! :-) groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een pech zoals vele anderen ook ervaren ... Hoop dat het gauw opgelost geraakt ! Mooi kaartje en had trouwens nog nooit gehoord van yuppopapier (leuke benaming).

  groetjes,
  Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ook wij hebben de nodige schade opgelopen, tuin huis stuk , hier en daar gaten in buizen, en tuintafel die nog buiten stond , maar het had nog erger gekund want de buren zijn nog erger getroffen, hun licht koepels helemaal stuk dus dat wil zeggen veel gaten in het dak waar regen door kan, gelukkig hebben we geel lichtkoepel en dus geen gaten in ons dak!!! Ik hoop voor jou dat alles vlug in orde komt!!!Heel mooi kaartje heb je gemaakt!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een toestand allemaal ! Bij ons in Oost-Vlaanderen zijn wij gespaard gebleven. Maar als je ze mee zit, moet het ook opgelost worden hé. Hopelijk komt dit een beetje in orde met de verzekering.
  Maar niettemin is je kaartje zoals gewoonlijk weer prachtig !
  Liefs, Laurette

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Beeldig kaartje weer! En wat een toestand allemaal en het was ook bar en boos hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Jakkes, dat klinkt allemaal niet fijn. Hoop dat verder onweerleed jullie bespaard is gebleven. Hier in het hoge noorden hebben we de dans gelukkig ontsprongen.
  Je kaartje is erg mooi. Ik had nog nooit van Yuppopapier gehoord.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ja dat is pech hebben wij zijn gelukkig gespaard gebleven hoop dat met alle dieren alles goed is,en dat kaartje is prachtig alleen wat is yuppopapier?groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooie kaart, die achtergrond is goed gelukt!
  Hopelijk is alles in orde gekomen met de schade!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dit vind ik gewoon top, zeer mooie achtergrond en mooi samengesteld,
  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat erg voor jullie allen...tegen de natuur kunnen we niet op...hopelijk komt alles in orde.

  BeantwoordenVerwijderen