maandag 13 april 2015

ATC

Hallo allemaal! Vandaag een post vol met ATC'tjes! Voor mij was het de eerste keer dat ik ze maakte en ik vond het best leuk om te doen.
 Ik werd uitgedaagd door 2 dames, zij gaven me elk 4 ATC'tjes en vanzelfsprekend maakte ik er voor hen ook elk 4.
Voor de mensen die dit niet zo goed kennen, de afmetingen zijn 6,4cmx8,9cm. Daar moest ik me dus ook aan houden!!
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden? Ik hoop deze week met mijn nieuwe spullen aan de slag te kunnen die ik scoorde op het stempelevent van Nijkerk. Wij waren er op zaterdag! Veel volk maar een héél geslaagde dag op een mooie, leuke beurs!
Liefs
Christine

23 opmerkingen:

 1. Hoi Christine,

  Nog van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag!
  Wat een mijlpaal he....ik wens je nog vele jaren toe in goede gezondheid. Je ATC kaartjes zijn super leuk.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook van mij hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een mooi jaar van!
  En je ATC tjes zijn superleuk geworden. Hoe werkt dat verder? Ruil je ze met elkaar?? Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte met je verjaardag. Vind je ATC tjes erg mooi geworden, zeker de eerste set die je liet zien. Veel plezier met je nieuwe spulletjes.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi zijn deze kleine kaartjes.
  Groetjes Mieke'S

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eerst en vooral wil ik je een gelukkige verjaardag wensen. 50!! Binnen enkele weken is het bij mij ook zo ver.
  ATC, nu weet ik ook wat het is. Heel mooi gedaan hoor.
  Groetjes, Carina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben je 50 geworden Christine, daar wist ik niets van maar alsnog van harte gefeliciteerd met deze bijzondere verjaardag! Je ATCtjes zijn stuk voor stuk prachtig!! Leuk dat je naar Nijkerk was, ik wilde gisteren maar we kregen vrienden en dat was ook heel leuk dus ik probeer het gewoon volgend jaar nog een keer.

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ze zijn mooi geworden, en spijtig dat ik je niet gezien heb zaterdag in Nijkerk.
  groetjes
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kaarten nog eens tijd gevonden ben zaterdag ook geweest weer veel te veel gekocht en heb geen tijd op het moment en wat is eigenlijk ATC zie dat wel meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben je jarig? 50? Gefeliciteerd! Dat is toch een bijzondere leeftijd. Je ATC'tjes zijn leuk. Veel gekocht op de beurs?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha iets vergeten nog een gelukkige verjaardag en die zal ik niet vergeten want ik verjaar op dezelfde dag groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook nog gefeliciteerd met je verjaardag Christine....en wat een super leuke ATCkaartje laat je ons weer zien....TOP!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ook van mij nog een late "gelukkige verjaardag"! Je ATC's zijn mooi geworden, helemaal in jouw stijl.
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. GELUKKIGE VERJAARDAG Christine, sorry hoor, ben altijd en bij iedereen te laat!!! Maar ik hoop toch dat je een leuke dag hebt gehad , zondag, ik ga alvast noteren wanneer het je verjaardag is dan kan ik het niet vergeten voor de volgende keer!!
  En ja je ATC's zijn super , hartelijk bedankt dat is je eerste exemplaren in ontvangst mag nemen, wat een eer, en wat gaat dat in de toekomst geven!!?? Ze zijn nu al schitterend!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke kaartjes en zo verschillend van techniek. erg leuk gedaan en ik lees dat je jarig bent geweest? Een fijne verjaardag alsnog, en beetje laat maar goed gemeend hoor!! Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. mooie achtergronden en ATC kaartjes Christine
  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lijkt mij leuk die ATC kaartjes, maar helaas even de tijd niet. Die van jou zijn prachtig geworden zeg en ik ben benieuwd wat je met de spullen gaat maken. Trouwens nog gefeliciteerd met je verjaardag" groetjes, nelleken

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ook van mij hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een mooi jaar van! En wat een mooie ATC kaartjes! Prachtig die achtergronden. Spijtig dat ik je zaterdag niet gezien heb, wij waren er dan ook. Maar ja, zoveel volk! Nu weer de tijd vinden om met de nieuwe spullen aan de slag te gaan :)
  grtjs,
  Yvette

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Christine, you did a beautiful job with your ATCs!! I'd say you are a master already! I had never even heard of an ATC until a couple of years ago when I made my first one for a hop. I think they are so darling!! Hugs, Darnell

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Beautiful group of colors and designs.

  Hugs Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Als eerste : Gefeliciteerd!! Een mijlpaal gehaald en weer een fijn nieuw levensjaar gewenst om van te genieten!
  Zo jammer dat we op het AS event niet even hebben gebabbeld; ik krijg de indruk dat ik toch wel veel mensen gemist heb, of alleen uit de verte gezien en niet meer gesproken...
  Je ATC's zijn mooi!! Weer een andere kant van het stempelen waar je van kunt genieten... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoi Christine,
  Ik heb al maanden amper de tijd om te bloggen maar jouw blog krijgt steevast een bezoek. Wat een knappe ATC's heb je gemaakt en de rest van je creaties zijn weer zo'n beauty's. Mooi!

  Liefs,

  Lins ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Beste Christine, je bent dus verjaart... Van harte!! :-) Hopelijk heb je kunnen genieten van deze toch wel speciale dag! Mijn aandacht werd meteen naar je ATC's getrokken, wat zijn ze MOOI !! Sinds vorige week bestaat er trouwens een facebookgroep "ATC België", altijd welkom daar ;-) Zonnige groetjes, Carmen

  BeantwoordenVerwijderen