zaterdag 21 februari 2015

Nog een late valentijn

Dag allemaal! Het is al een poosje geleden dat ik nog wat postte. Jullie hadden nog dit Valentijnkaartje van mij tegoed. Ik maakte het voor mijn man maar het kreeg opeens een hele nare zijde. Op 14 februari is het Valentijn en natuurlijk had ik mijn kaartje al eerder klaar. Maar jammer genoeg overleed mijn schoonmoeder op 13 februari en vanzelfsprekend op zo'n momenten raakte het kaartje op de achtergrond. Gisteren was de uitvaart en nu zijn we nog aan het bijkomen, het zal wat tijd vragen maar ook dit is normaal.
Ik stanste de hartjes uit en kleefde ze met voorlopige lijm op mijn papier. Dan sponste ik mijn achtergrond en stempelde de vlekjes ertussen. Dan de voorlopige hartjes weg en uit rood papier nieuwe gestanst en opgekleefd. Ik heb er twee met versamark beinkt en geembost met clear, zo krijg je een mooi glanzend resultaat.
Ook de komende weken zal het wellicht wat stiller zijn op mijn blog, ik heb nog een paar dingen om jullie te laten zien maar dan zal er een beetje pauze zijn. Ik word namelijk dinsdag geopereerd aan mijn rechterelleboog en er staan me een paar weekjes gips te wachten. Ik mag er niet aan denken, de verveling zal toeslaan!!! Maar ja, eventjes doorbijten he!
Liefs
Christine

20 opmerkingen:

 1. Eerst gecondoleerd met het overlijden van je schoonmoeder. Trekt toch altijd een wissel op een mens. Verder sterkte met de operatie en de gevolgen ervan . . . gelukkig kun je dan weer wel veel ideeën opdoen achter de computer. Je valentijn kaart is leuk geworden, geeft mij weer een tip

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gecondoleerd met het verlies van je schoonmoeder en sterkte!!!
  Verder...een HARTstikke mooi kaartje...:-)!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gecondoleerd Christine, natuurlijk moeten jullie nu even bijkomen en alles laten bezinken. Wens jou heel veel sterkte en geduld (veel lezen???) en dan is het wel weer mooi geweest voor begin 2015 vind je niet ook?? Je hartenkaart en hoe je het hebt gedaan met de "tijdelijke" hartjes vind ik schitterend!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gecondoleerd Christine met het overlijden van je schoonmoeder...een hele verdrietige gebeurtenis Ik wens jou je man en familie heel veel strkte de komende tijd...
  En dat het bloggen dan op een laag pitje staat is heel begrijpelijk hoor...
  je valentijnskaartje is wel prachtig ...hele leuke techniek ....
  Sterkte met alles

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Christine,
  gecondoleerd met het overlijden van je schoonmoeder, altijd triest, als zoiets gebeurt..en dan de operatie aan je elleboog, wens je veel sterkte en beterschap, je Valentijnskaartje is prachtig, leuk hoe je hem gemaakt hebt,
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gecondoleerd Christine en veel sterkte in deze moeilijke tijden. Succes met de operatie en een snel herstel toegewenst. Je hartenkaartje is wel mooi hoor, een leuke techniek!
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een heel mooi kaartje voor je Man Christine, spijtig te horen dat je schoonmoeder zo plots is overleden!! Mijn deelneming !!
  En ik hoop dat alles gauw in orde zal zijn met je elleboog zodat we weer vlug kunnen genieten van al het moois dat je maakt!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel sterkte Christine, jammer genoeg hier ook een begrafenis gehad deze week.
  Het is een prachtig kaartje geworden.
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 9. allereerst gecondoleerd, logisch dat het even stil zal zijn, neem de tijd en deze valentijnskaart is prachtig.
  Liefs Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kaart Christine!
  Veel succes met je operatie en een vlug herstel!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi,Veel sterkte in deze moeilijke periode.
  En ik wens je veel moed met je operatie,
  Het komt allemaal wel goed.kreaingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tjonge Christine, zo is het leven. Gecondoleerd met het verleien van je schoonmoeder. Dan staat je hoofd zeker niet naar berichtjes schrijven voor je blog.
  Je kaart voor je man is zeker heel mooi!!
  Prachtig met die hartjes.
  Ik wens de chirurg veel succes en jou veel sterkte met de operatie!
  Lieve groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een naar bericht om te lezen van je schoonmoeder. Sterkte daarmee, gelijk jij zegt heb je daar tijd voor nodig!
  Enne voor de operatie succes gewenst en ook met het erna benodigde geduld!
  Mooie techniek en heel mooi kaartje heb jij voor je man gemaakt! Fijne zondag verder, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ai......dat zijn minder fijne berichten. Sterkte met het overlijden van je schoonmoeder. En natuurlijk succes met je operatie en het herstel. Ik zal voor je duimen dat het voorspoedig gaat.
  Je hartenkaart is mooi. En je man vond het vast niet erg dat hij hem later kreeg.
  Groetjes van Henriët'

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Christine veel sterkte in deze moeilijke tijd voor jou en je familie, eveneens wil ik je veel succes toewensen met je operatie met natuurlijk een spoedig herstel.
  Dikke knuffel,Carina

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Allereerst gecondoleerd met het overlijden van je schoonmoeder Christine. Logisch dat de rest dan even naar de achtergrond verdwijnt. Je kaart is wel heel mooi en je man zal er evengoed later ook blij mee zijn geweest. Heel veel sterkte met de operatie en met de verveling erna..;)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gecondoleerd met het overlijden van je schoonmoeder; heel veel sterkte toegewenst. Succes en sterkte met de operatie en ik wens je alvast een spoedig herstel toe. Je kaartje is een bjoetie.
  Groetjes Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 18. christine, je ventje zal wat blij geweest zijn met deze kaart, ze is prachtig. het verlies van je schoonmoeder zal zijn tijd nodig hebben, koester daarom de mooie herinneringen diep in jullie hart.
  Veel succes met de operatie aan je elleboog, en spoedig herstel want niet veel kunnen doen is niet leuk. Toi Toi Toi
  dikke knuffel
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Sterkte bij het verlies van je schoonmoeder en sterkte bij de operatie.
  Ik wens je dan ook een spoedig herstel.
  En je kaartje is heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi Christine,

  Ik lees nu pas dat je schoonmoeder onlangs is overleden....gecondoleerd.En terwijl ik dit schrijf aan je wordt je misschien wel geopereerd....ik wens je heel veel sterkte met alles.
  Je kaartje is heel erg mooi.

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen