dinsdag 25 februari 2014

Verjaardagskaartje

Hallo allemaal! Zondag was onze zoon jarig en dit kaartje maakte ik voor hem. De stempel is van Inkadinkado en kocht ik voor een prikje op de beurs "Boekenfestijn". Ik ging voor de boeken maar er zijn daar ook soms wat hobbyspulletjes te koop en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Ik stempelde met zwarte Versafine en dan geembost met clear. Ik gebruikte copicmarkerpapier want dat is ideaal om op te sponsen. Drie tinten blauw van Memento heb ik hiervoor gebruikt. Het sentimentje drukte ik af op een stukje krimpfolie, verhit met de heattool en dan krijg je zo'n kleiner, leuk sentimentje. Ideaal om aan een touwtje te bevestigen. Let wel op dat je eerst je gaatje maakt voor je met de heatttool begint want daarna lukt het niet meer zonder brokken te maken. Maak het ook niet te klein want ook dit krimpt natuurlijk! Ik maakte het met de perforator, achteraf heb je dan nog een gaatje dat perfect is om een touwtje door te doen.
Liefs
Christine

25 opmerkingen:

 1. Wat een beauty!
  En geweldig goed idee om met krimpfolie te werken. Ik heb vaak dat ik sentimentjes niet het juiste formaat vind hebben; deze tip ga ik onthouden! Nog proficiat met jullie zoon! Met kleinkindje ook alles goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart heb je gemaakt voor je zoon.

  groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart! Prachtig van kleur. Zo'n sentimentje op krimpfolie geeft een leuk effect. Toevallig pas ook gedaan naar aanleiding van ons laatste atelier bij Elke. En natuurlijk nog gefeliciteerd met je zoon!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alsnog gefeliciteerd met je jarige zoon, zijn eerste verjardag als vader dat is toch extra bijzonder! Je kaart is prachtig Christine!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog gefeliciteerd met je zoon Christine en wat een schitterend kaartje heb je voor hem gemaakt, super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Christine,
  Wat is je kaartje mooi geworden, prachtige stempel en mooi ingekleurd, leuk labeltje, wat krimpt dat spul dan, als het gaatje dan zo wordt, dankjewel voor de tip..liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi is deze kaart Christine....bedankt weer voor het idee....


  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Christine,
  nog van harte met jullie zoon! Je hebt een supermooie kaart gemaakt.
  Leuk als je een stempel op de kop kunt tikken die niet veel kost! Want ze zijn prijzig!! Tenminste als ze nieuw zijn!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig kaartje met prachtige stempels.
  Dat sentimentje met de krimpfolie vind ik ook een superleuk idee.
  Super mooi Christine.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kaart en weer leuk om te lezen hoe je aan het werk bent gegaan om dit mooie resultaat te krijgen.
  Groetjes Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 11. een hele mooie kaart Christine en je kaart onder is mooi.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 12. O, wat weer een mooitje. Die kleuren, maar ook je techniek. Super mooi kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze is echt héél mooi !
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel mooi kaartje! Prachtige kleurtjes!
  Liefs, Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo Christine, geweldig mooie werkjes en je hebt een tof blogspotje. Ik ga me eventjes voorstellen. Ik ben belgische en ben, nadat mijn man van een zware ziekte van me gegaan is, een jaar daarna naar Duitsland gaan wonen. om te proberen een nieuw leventje te beginnen. Dat is me na een lange tijd, dan ook gelukt. En een tijdje terug, heb ik ook mijn levensdroom laten uitkomen. Ik ben heel graag met mensen tesamen. Heb een eigen atelier, om te knutselen met vele verschillende generationen. Graag wil ik je ook mijn knutselwinkeltje bekent maken. Ik heb heel veel verschillend om te knutselen, kaarten maken, stempelen, mooie knopjes, charms en nog veel veel meer .. misschien ben je interesseert, eens een kijkje te nemen bij me. Dat zou ik heel tof vinden! Het winkeltje is in vele talen en ook in het nederlands. wordt automatisch in de verschillende talen omgezet. Ik moet nog kijken dat het in het nederlands alles goed verstaanbaar daar staat. mijn LINK naar mijn winkeltje vindt je in mijn blogspotje terug op de rechter zijde. Als je wil, jkan je graag mijn bannertje op je blogspotje zetten en het me doorgeven, Ik geef daarvoor een mooi dankje terug! Geef a.u.b. mijn Link en Bannertje aan de Knutselvrienden in Belgie en Nederland verder, We leveren ook altijd zo snel als mogelijk, ook in Europa!! Vele lieve groetjes van Marina an ik hoop op een reactie en ook tot binnenkort! We geven deze week 10% korting Aktion Happy days.. Vele groetjes van Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 16. weer zo'n knap kaartje van jou, je schoonzoon zal er wel blij mee geweest zijn. Hoe is het met je kleindochter ? alles terug in orde ?
  groetjes
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Nog van harte gefeliciteerd met je zoon Christine. Je hebt een prachtige kaart voor hem gemaakt. Wat heerlijk om zo bij toeval een leuk stempeltje tegen te komen voor een leuk prijsje, goed dat je die hebt gekocht!
  Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wow Christine, wat een mooie kaart en wat een super mooie stempel!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb die tekststempel ook en voordat ik de uitleg las dacht ik: wat een grote kaart is dat!! Maar als de tekst wat gekrompen is zal het wel meevallen :D Echt een zeeeer mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. prachtige kaart Christine:0)
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Zeer mooi Christine ,
  Blauw echt mijn favoriet en de vogeltjes lenen zich perfect voor deze kaart. Top .
  Groetjes ,
  Francisca

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heel mooie kaart! Ik vind de manier waarop je krimpfolie met tekststempel bevestigd hebt op je kaart ook heel leuk.
  Groetjes, Ann C

  BeantwoordenVerwijderen