zaterdag 2 februari 2013

Een aangename dag!

Dag bloggertjes! Vandaag was ik samen met mijn knutselmaatje Mimi bij Elke. Ik wist dat er 2 Nederlandse dames een atelier gingen volgen bij Elke. Zij zijn beiden al een tijdje volger van mijn blog  en ik wou ze eens gaan verrassen met een kennismaking in "real life". Toen ik binnenkwam waren Marieke en Ellen nog druk in de weer en hield ik me nog een beetje op de achtergrond. Maar toen ze klaar waren, ging ik hen begroeten en we waren allemaal aangenaam verrast. Wat is het leuk om elkaar eens "echt" te kunnen zien en een praatje te kunnen slaan. Dames, wat mij betreft voor herhaling vatbaar hoor! :-)
Mimi had een paar kaartjes mee die ze me toonde en ze waren ronduit prachtig! Toen ik thuis was, ben ik ook nog even aan de slag gegaan maar ik ben nog niet zo tevreden met het resultaat. Maar ja, ik blijf nog even oefenen en dan kan ik jullie wel eens een beter exemplaar laten zien. Lijntjes op de achtergrond zijn gemaakt met de scorpal en dan met de sponstechniek en 3 kleuren Memonto-inkt. En dat is wat me nog niet 100% bevalt. Ik wil de kleuren nog beter in mekaar laten vervloeien en ze nog wat sprekender maken. Begrijpen jullie wat ik bedoel?  :-)
Amai, wat heb ik veel geschreven!! Dat is niet mijn gewoonte maar dat komt waarschijnlijk omdat mijn dag wel goed zat vandaag!!
Veel liefs
Christine

41 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooie kaart!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het een hele mooie kaart en ook erg mooi van kleur
    groetjes Josje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een gezellig verhaal van een gezellige ontmoeting.
    Ik vind je kaartje heel mooi geworden.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  4. toch vind ik hem wel mooi geworden hoor en wat leuk,dat andere bloggers ontmoet. ik hoop je ook een keer te ontmoeten bij Elke.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi idee van de scorpal en dan beinkten En mooi is je kaart ook geworden. Leuk dat je mekaar eens ontmoet

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Kritisch blijven we over onszelf, maar ik vind deze kleuren helemaal geweldig, het springt eruit!!! En wat een idee om die lijnen met de scor-pal te doen, schitterend!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een schitterende kaart en zo te lezen een hele geslaagde en gezellige dag en ik vindt het heel erg leuk om te lezen wat er zoal bij iedereen gebeurd hoor dus geen probleem met langere verhaaltjes
    Alvast een fijne zondag
    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb je kaartvvergroot en er even naar zitten kijken. Ik denk dat ik begrijp wat je bedoelt. Het stempelwerk is toch prachtig hoor, dat lukt mij nog helemaal niet. Ik denk dat het een beetje afgeleid wordt door de roze strik en hetbroze papier wat je gemat hebt. Als dat weg is gaat er meer aandacht naar het stempelwerk want dat is erg mooi, nu wordt het wat bont en dat is denk ik niet helemaal je stijl. Maar desondanks mag het er zijn ik wil wel proberen eerlijk mijn menigte geven.
    Groetjes en fijne zondag, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Christine,
    Wat leuk om je blogvolgers in het echt te zien..dat was natuurlijk genieten..je kaartje is wel geslaagd hoor en..ik zie ook wat je bedoelt..komt vast goed..

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Beautiful card... the colors and flower are so pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Christine,
    Wat apart zeg deze kaart. Weer eens heel iets anders. Super mooi. Ben ook volger geworden van je blog. Zou het leuk vinden als je ook een kijkje komt nemen op mijn blog.
    Liefs Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat ontzettend leuk Christine dat je hun een bezoekje hebt gebracht bij Elke, helemaal gezellig. En jij mag dan niet zo tevreden zijn over je kaart ik vind hem echt helemaal schitterend geworden, hij is prachtig.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Fijn dat je een leuke dag had. Altijd tof de mensen echt te ontmoeten en bij Elke is het zo-wie-zo altijd gezellig. Ik denk dat ik begrijp wat je bedoelt met je kaart maar ik vind het zo al meer dan mooi.
    Groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. De kleuren zijn heel anders dan we de laatste tijd van je gewend zijn! Deze straalt echt voorjaar uit!. Ik vind de hokjes op de achtergrond een erg leuk idee.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Pracht kaart en wat een super leuke kleuren.
    Fijjne zondag en groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooi kaartje, vrolijk! En wat leuk dat je mijn scrapmaatjes (en collega's) in 'het echt' hebt ontmoet, gezellig!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo zeker een vrolijk kaartje,en gezellig dat je blogvriendinnen in het echt hebt ontmoet.Gr.Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hee Christine, wat een verrassing was dat gisteren! En wat was het ontzettend leuk om jou nu eens in het echt te zien en spreken. Ik vind het wel heel bijzonder dat je speciaal naar Elke was gekomen om die Hollandse madammen te ontmoeten ;) Je kaartje is mooi, hoor. Grappig, gisteren heeft Elke ons nog laten zien dat je met de Scorpal (die we overigens allebei gekocht hebben) van die leuke ruitjes kunt maken.
    Fijne zondag, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Heel mooi kaartje Christine! Wel wat 'drukker' dan ik van je gewend ben. Ik snap wat je bedoelt met het in elkaar overlopen van de kleuren maar dat ligt niet aan jou denk ik maar aan de inkt die je hebt gebruikt. Memento droogt heel snel dus dan krijgen de kleuren niet de kans om over te vloeien. Misschien de volgende keer Distress of Cateye gebruiken? Maar ik vind hem wel schitterend hoor, prachtige stempel!
    groetjes en een fijne zondag,
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  20. ik vind het een mooie en apart kaartje Christine

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Met Distress kun je goed laten overlopen in elkaar inderdaad. Maar deze kaart vind ik zo ook al erg mooi, hoor. Prachtige tinten en stempel!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. heel erg mooi gedaan

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Leuk juist zo lang verhaal erbij. Ik geniet daarvan :)
    E ik geniet ook van je kaart, en ik snap wel wat je bedoelt, maar ik denk als je niets gezegd had, dat het ons( in ieder geval mij) niet opgevallen was.
    Ik vind hem prachtig!! Het zijn ook mooie kleuren bij elkaar!
    Groetjesssss

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Schitterende kaart al ben je er zelf niet tevreden over,vind ik hem toch heel mooi en apart de lijntjes komen heel mooi over de kleuren ook.Leuk dat je de dames bent gaan verrassen.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een schitterende kaart is dit Christine, geweldige kleuruitbarsting, gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Gezellig om anderen in het echt te ontmoeten, het schept wel een band vind ik, samen een passie delen. Ondanks dat je zelf niet zo tevreden bent, vind ik de kaart wel erg mooi. Toch is het wel goed om zelf "kritisch" te blijven, dat herken ik wel. Toevallig heb ik van de week ook een kaart gemaakt met deze techniek, lijntjes met de scorpal maken en dan kleur aanbrengen. Maar ik moet de kaart nog verder afwerken.

    Groetjes Annerieke


    Groetjes Annerieke

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat zie ik nu, 2x groetjes?? Foutje hoor ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Een prachtig kleurrijk kaartje Christine, erg mooi!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Een heel andere kaart dan we van je gewend zijn....maar ook weer heel leuk!

    Groetjes, Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Een hele mooie kaart! Wat een mooie techniek heb je gebruikt! Het is ook altijd leuk om medebloggers in het echt te ontmoeten. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Een speciale kaart,felle kleuren,zeer mooie stempel(heb ik ook!)en mooie techniek.
    a.s.vrijdag kan ik eindelijk de scorpal-atelier volgen.
    Spijtig dat ik je gemist heb gisteren,ben ook nog bij Elke geweest.
    groetjes,Carina

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Prachtig hoor! Ik vind alles wat met inkt en sponsen te maken heeft ontzettend intrigerend! Heb deze techniek ook al uitgeprobeerd door ruitjes te maken met de scorpal, ook heel leuk! Héél mooie stempel ook!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Een hele leuke frisse kaart christine...wat kan jij mooi werken met inkt....wel wat fellere kleurtjes dan we gewent zijn van je....maar nietemin geweldig mooi...
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hey Christine, hier een van de Hollandse madammen...wat was het leuk om je te ontmoeten! En inderdaad, een echt gezicht bij je blog hebben, dat is heel fijn! Je hebt een prachtige kaart gemaakt!!
    Welterusten, veel groetjes Mariken xx

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Zo'n fleurige kaart en ik vind het toch geslaagd en blijven oefenen zou ik zeggen
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Een mooie, kleurrijke creatie...
    Maak er een inspirerende, creatieve, hartelijke week van...
    Liefs
    knuffel, Nancy x

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hoi Christine, wat een mooie en warme kaart! Ik vind hem prachtig! Misschien wil je nog oefenen maar ik vind het nu al fantastisch goed gelukt!
    Lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ook ik vind de kaart al zeer mooi, ik heb die stempel ook en zou hem meer moeten gebruiken, je geeft me weer inspiratie :)
    Momenteel volg ik een cursus lay-out en heb ik niet zoveel tijd om kaartjes te maken, maar als ik weer in gang schiet kom ik nog eens kijken ;)

    groetjes
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat leuk, ja bij Elke is dat echt een ontmoetingsplaats he :) Heel gezellig !
    Ik heb het voor het moment jammer genoeg weer veel te druk en kan nu echt niet meer na half 2 binnen komen waaien want dan moet ik op 't matje komen :( niet veel tijd meer dus om lang Elke te gaan ! Deze kaart is inderdaad feller maar ik vind die sponstechnieken wel erg leuk !
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen